Δημιουργία Αγγελίας

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο θα κοστίσει η προβολή της επιχείρησής μου;

Το κόστος προώθησης της επιχείρησής σας μέσω της ιστοσελίδας μας είναι μηδενικό. Η δημιουργία της αγγελίας και η προώθηση της επιχείρησης στην ιστοσελίδα και στα social media της Business Interval είναι εντελώς δωρεάν.

 

Σκοπός μας είναι η ελεύθερη προσφορά των υπηρεσιών σε όλους τους ενδιαφερόμενους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της ιστοσελίδας και να εξοικειωθούν με το μέλλον της αγοραπωλησίας επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

 

Το μόνο κόστος είναι ένα 3% επί της τιμής πώλησης της επιχείρησης (το ποσοστό εξαρτάται από την τιμή πώλησης της επιχείρησης και την συμφωνία που έχετε κάνει με την Business Interval) σε περίπτωση που σας φέρουμε εμείς σε επαφή με κάποιον αγοραστή που βρέθηκε μέσω της ιστοσελίδας μας και καταλήξετε στην πώληση μαζί του. Λειτουργούμε με γνώμονα την επιτυχία των υπηρεσιών που προσφέρουμε και λαμβάνουμε αυτό το ποσό μόνο εφόσον έχουμε επιτύχει στην εύρεση αγοραστή.

Μπορώ να παραμείνω ανώνυμος/η;

Η Business Interval αναγνωρίζει το γεγονός ότι η πώληση μιας επιχείρησης μπορεί να είναι μια ευαίσθητη διαδικασία με πληροφορίες που επιθυμείτε να μείνουν εμπιστευτικές. Για αυτόν τον λόγο όλες οι αγγελίες επιχειρήσεων θα είναι ανώνυμες κατά τη διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας.

 

Οι πληροφορίες που μπορούν να προδώσουν την ταυτότητα της επιχείρησης(π.χ. ακριβής τοποθεσία, όνομα επιχείρησης, τηλέφωνο κ.α.) δεν θα εμφανίζονται στην αγγελία και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς για επαλήθευση των πληροφοριών σας και επικοινωνία με τον υπεύθυνο της αγγελίας.

Για την διατήρηση του απορρήτου, δεν δημοσιοποιούμε τα προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας σας έως ότου βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος αγοραστής με τον οποίο επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω πολλές καταχωρίσεις;

Ο κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει πολλές καταχωρίσεις οι οποίες θα έχουν τον προσωπικό τους κωδικό. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να αναφέρεται σε αυτές όταν θα έρχεται σε επαφή μαζί μας και να τις διαχωρίζει.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν από οποιαδήποτε σελίδα του site χρησιμοποιώντας το κουμπί “Δημιουργία Αγγελίας”. Από εκεί, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας μπορεί να δημιουργήσει την καταχώρισή του. Κάθε καταχώριση πρέπει να μεταφορτώνεται ξεχωριστά.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω μια καλή αγγελία;

Αν θέλετε να δημιουργήσετε την καλύτερη δυνατή καταχώριση, ώστε να προσελκύσετε τους κατάλληλους αγοραστές, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία της φόρμας Δημιουργίας Αγγελίας μαζί με την δημοσιοποίηση φωτογραφιών καθώς αυτά είναι που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των αγοραστών. Βασικό κομμάτι της καλής αγγελίας είναι το πεδίο “Σχόλια” της φόρμας όπου μπορείτε να γράψετε λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση όπως η ιστορία της, ο εξοπλισμός που διαθέτει, το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα κ.α.

 

Στο άμεσο μέλλον θα δημοσιεύσουμε και τον “Οδηγό δημιουργίας καταχώρισης” όπου θα σας δίνουμε όλες τις απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεστε για μια καλή αγγελία.

Πώς θα προσθέσω φωτογραφίες της επιχείρησης;

Η φόρμα Δημιουργίας Αγγελίας που χρειάζεται να συμπληρώσετε για να δημιουργήσετε την αγγελία της επιχείρησης έχει ένα ειδικό πεδίο για φωτογραφίες. Μόλις ολοκληρώσετε και μας αποστείλετε την φόρμα της αγγελίας θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία που καταχωρίσατε και οδηγίες για την προσθήκη επιπλέον φωτογραφιών στην αγγελία σας, αν αυτό επιθυμείτε.

 

Η διαδικασία έχει ως εξής:

 

Λαμβάνουμε την φόρμα Δημιουργίας Αγγελίας με τις φωτογραφίες που έχετε επισυνάψει (μέγιστο 5 φωτογραφίες) και τις προσθέτουμε στην αγγελία σας. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε περισσότερες, θα χρειαστεί να μας στείλετε ένα email με τις επιπλέον φωτογραφίες που θα έχει ως θέμα τον κωδικό της αγγελίας και την φράση “Δημιουργία Αγγελίας”.

π.χ. “BI-GR-12 – Δημιουργία Αγγελίας”

Ποια είναι η διαδικασία για δημοσίευση της αγγελίας;

Ο χρήστης συμπληρώνει τα απαραίτητα πεδία και μας στέλνει την φόρμα Δημιουργίας Αγγελίας με τις πληροφορίες της επιχείρησης και τις απαραίτητες φωτογραφίες. Σε περίπτωση που θέλει να προσθέσει επιπλέον φωτογραφίες μπορεί να μας τις προωθήσει με ένα email στο [email protected] Η Business Interval δέχεται τις παραπάνω πληροφορίες και ξεκινάει τον έλεγχο για να επαληθεύσει την ακρίβειά τους.

 

Μόλις ολοκληρωθεί η επαλήθευση και λάβουμε τις φωτογραφίες σας, θα δημοσιεύσουμε την αγγελία σας στο site και θα βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στην πώληση της επιχείρησής σας.

Γιατί πρέπει να δηλώσω το όνομα της επιχείρησής μου;

Μέρος της διαδικασίας δημιουργίας αγγελίας είναι και η συμπλήρωση της επωνυμίας της επιχείρησης σας. Η συγκεκριμένη πληροφορία μαζί με κάποιες άλλες  που μπορούν να προδώσουν την ταυτότητα της επιχείρησης δεν θα δημοσιευθούν στην αγγελία σας.

 

Αντιθέτως, οι πληροφορίες αυτές θα παραμείνουν εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επαλήθευση των στοιχείων της επιχείρησης και για επικοινωνία της Business Interval μαζί σας.