Ξενοδοχείο

Κωδικός Αγγελίας: AD-GR-1614

ΤΙΜΗ:

1.500.000 €
Ξενοδοχεία, Ταξίδι
Ν. Χαλκιδικής
100
Είναι σε λειτουργία: ΟΧΙ
Share

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΧΩΡΟΣ

Ένας λόφος ανάμεσα σε χωράφια με σπάνια κυπαρίσσια και στην κορυφή του ένα όμορφο πευκόδασος γύρω από το οποίο απλώνεται μια εξαιρετική θέα. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται ο χώρος του ξενοδοχείου, έκτασης περίπου 34.000 τ.μ.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ

– 140 δωμάτια με πλήρη εξοπλισμό και χώρους 4 αστέρων, κατανεμημένα σε τέσσερα συγκροτήματα

– Κτήριο υποδοχής με αίθουσα συνεδριάσεων, lounge bar και εγκαταστάσεις εστιατορίου

– Αθλητικό κέντρο με ανοιχτά γήπεδα τένις και μπάσκετ

– Πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων με 5 διαδρόμους, όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός σέρβις, με φορητό κέλυφος, επιτρέποντας την χρήση της τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες

– Ανοιχτό αμφιθέατρο για παραστάσεις, συναυλίες και εορταστικές εκδηλώσεις

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο είναι τα δίκτυα επικοινωνίας του συγκροτήματος:

– δρόμοι οχημάτων – κυρίως ομόκεντροι, για τη σύνδεση των κύριων ζωνών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος: κτίριο υποδοχής, αθλητικό κέντρο, ανοιχτό αμφιθέατρο, τέσσερα συγκροτήματα κατοικιών

– πεζόδρομοι και δρομάκια – κυρίως ακτινωτά, για να συνδέουν τους πάνω με τους κάτω χώρους του συγκροτήματος.

Ο χώρος στάθμευσης προτείνεται να βρίσκεται σε γωνιακή θέση του οικοπέδου. Αποτελεί βασικό μέρος του συγκοινωνιακού δικτύου του ξενοδοχείου που συνδέει την είσοδο με το κτίριο υποδοχής, τα γήπεδα αθλητισμού και τα 4 συγκροτήματα κατοικιών.

 

ΔΟΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Η δομή έχει διαμορφωθεί ειδικά, σε τέσσερα τμήματα οργανωμένα ακτινωτά έτσι ώστε το συνολικό σχήμα του συμπλέγματος να αντικατοπτρίζει το σχήμα του εδάφους του λόφου. Με την συγκεκριμένη μέθοδο διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων πετυχαίνουμε την καθαρή και αδιάκοπη θέα ΟΛΩΝ των δωματίων προς την κοιλάδα μπροστά από το λόφο.

Τα δωμάτια είναι τυπικοί χώροι ξενοδοχείων 4 αστέρων (420 by 660 axial) με πλούσιο μπάνιο και ξεχωριστή βεράντα (420 by 360 axial). Η πρόσβαση στα κάτω δωμάτια γίνεται από έναν διάδρομο που βρίσκεται στο επίπεδο του εδάφους, ενώ η πρόσβαση στα ανώτερα δωμάτια κάθε διώροφου κτίσματος, γίνεται από μια ξεχωριστή σκάλα από το επίπεδο του διαδρόμου.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Η κατασκευή του ξενοδοχείου και των βοηθητικών του χώρων θα είναι κυρίως από σκυρόδεμα με τοίχους από τούβλα και προσθήκη μόνωσης. Η μέθοδος κατασκευής με την επανάληψη δύο ορόφων (δύο δωματίων) κάθε κτίσματος του συγκροτήματος του ξενοδοχείου, καθιστά τη διαδικασία κατασκευής γρήγορη και αποτελεσματική. Το διάτρητο σώμα των κτιρίων του ξενοδοχείου το μετατρέπει σε «γιγαντιαία πέργκολα», με πολλές σκιερές αυλές και συνεχή αερισμό μέσω του κτιρίου, γεγονός που θα μειώσει το κόστος του χειριστή του ξενοδοχείου και των ιδιοκτητών.

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η δομή και η σύνθεση του ξενοδοχείου θα επιτρέψουν στο συγκρότημα να λειτουργήσει ως μια ευέλικτη και προσαρμόσιμη οντότητα, κυμαινόμενη μεταξύ των παρακάτω:

– αθλητικό κέντρο για προπονήσεις,

– ένα χωριό διακοπών και καλοκαιρινής αναψυχής, και

– ξενοδοχείο για συνέδρια και εκδηλώσεις

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περιοχή: Κασσανδρεία Χαλκιδικής
Επιφάνεια: 34000 τ.μ.
Εξοπλισμός: Πλήρης
Μορφή Εταιρείας: Ανώνυμη Εταιρεία (Α.Ε.)

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εστίαση, Fast Food, Καφετέριες
Ν. Χαλκιδικής
Πωλείται κερδοφόρο Café - Creperie στη Καλλιθέα Χαλκιδικής
Εστίαση, Καφετέριες
Ν. Χαλκιδικής
Πωλείται επιχείρηση Café – Snack στη Γερακινή Χαλκιδικής
Εστίαση, Fast Food, Ψητοπωλείο
Ν. Χαλκιδικής
Πωλείται Fast Food - Café στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής

Επικοινωνήστε με τον Πωλητή

Συμπληρώστε τη φόρμα για να στείλετε το μήνυμά σας στον πωλητή