Ποιοι είμαστε

about-us

Όραμα

Η καθιέρωση μιας παγκόσμιας αγοράς, όπου οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα διατίθενται προς πώληση και θα αλλάζουν χέρια εύκολα, γρήγορα και επαγγελματικά.

Αποστολή

Να γεφυρώσουμε το κενό μεταξύ των επιχειρήσεων προς πώληση και των υποψήφιων αγοραστών/επενδυτών, παρέχοντάς τους το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσουν αυτοί οι δύο καθοριστικοί παράγοντες να έρθουν σε επαφή διαδικτυακά και φυσικά, με διαφάνεια και εχεμύθεια σε συνθήκες άκρως επαγγελματικές, άνετες και σύγχρονες, επιδιώκοντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα νέων με εμπειρία στο επιχειρείν, που φιλοδοξούμε να μεταβάλλουμε προς το καλύτερο τα δεδομένα της αγοράς μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ενασχολούμενοι με τον χώρο, παρατηρούσαμε επί χρόνια ότι οι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θέλοντας να αποχωρήσουν από τις επιχειρήσεις τους, αντιμετώπιζαν απίστευτες δυσκολίες στο να βρουν τους υποψήφιους αγοραστές / επενδυτές, με αποκορύφωμα επιχειρήσεις με δυνατότητες και κερδοφορία, να κατέβαζαν ρολά και να κατέληγαν ως παλιοσίδερα σε αποθήκες, ενώ οι άνθρωποι αυτοί να χάνουν περιουσιακά στοιχεία και αντίστοιχα οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους.

Όλο αυτό συνέβαινε την ίδια στιγμή που οι υποψήφιοι αγοραστές υπήρχαν γύρω τους, αλλά δεν ήταν εύκολο να γνωρίζουν οι μεν τους δε. Φυσικά ή νομικά πρόσωπα που κατέβαιναν στον επιχειρηματικό στίβο, επενδύοντας υπέρογκα ποσά σε παρόμοιες ιδέες και project, ενώ θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση σε ελκυστικότατες τιμές, που με τις κατάλληλες παρεμβάσεις και βελτιώσεις “να την φέρουν στα μέτρα τους”, εξοικονομώντας έτσι χρήμα, χρόνο, ενέργεια και εντέλει εξασφαλίζοντας καλύτερες αποδόσεις για την επένδυσή τους.

about-us
about-us

Η κατάσταση αυτή μας παρακίνησε να οραματιστούμε και να ξεκινήσουμε την υλοποίηση μιας «Αγοράς»: ενός παγκόσμιου τόπου ευρέσεως/συνάντησης για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπου οι επιχειρήσεις προς πώληση θα μπορούν χωρίς δυσκολία να αναζητούν και να συναντούν τους νέους ιδιοκτήτες τους. Έτσι, ανά πάσα στιγμή, απλά, εύκολα και επαγγελματικά, θα μπορεί οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης επιχείρησης να διαθέσει, να μιλήσει και να συμφωνήσει με τον επόμενο συνεχιστή ή συνέταιρο της επιχειρηματικής του ιδέας, που θα την αναλάβει άμεσα για να την “τρέξει” από την επόμενη ώρα.

Και δεν θα σταματήσουμε να οραματιζόμαστε μέχρι να το πετύχουμε πλήρως, υπόσχεση και απόφαση μαζί!

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας το πρώτο μας βήμα, έπονται και άλλα πολλά!…